Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: abril, 2014

Saps que hi ha dins d'un ordinador? Components!

Imatge
Quan estem davant d'un ordinador, el primer que es veu és tot el que hi ha a fora, el teclat, el ratolí, la pantalla, la torre,... però quan l'estem utilitzant hi han molts altres aparells que no es veuen, aquests són els component, normalment estan dins de la torre i són els encarregats de gestionar tota la informació per a poder veure-la. Anem-los a conèixer!

Vols tenir tots els arxius guardats en el mateix lloc?

Imatge
Dropbox és un servei d'allotjament de fitxers multiplataforma en el núvol. El servei et permetrà emmagatzemar i sincronitzar arxius en línia i entre ordinadors i compartir arxius i carpetes amb altres usuaris. N'existeixen versions gratuïtes i de pagament, cadascuna de les quals amb opcions variades.  Per poder guardar els teus arxius de l'escola, pots utilitzar la versió gratuïta que et permet obtenir fins a 2Gb d'espai.

Dissenya fàcilment casa teva o qualsevol objecte amb SketchUp

Imatge
Hi ha unaraó quefade Google SketchUpun sinònimde disseny en3Dfàcili agradable: nosacrificala senzillesad'úsperla funcionalitat. Pots començar dibuixant línies i formes, empènyer o estirar superfícies per transformar-les en 3D. Allarga, còpia,gira ipintaper aconseguir el quevulguis. Siel que volsés poderser productiuen un parelld'hores, aquest és el teu programa.


Casa dissenyada per alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Pia de Tàrrega