Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2014

Impressora 3D gegant per construir cases en menys d'un dia

Imatge
El projecte Contour Crafting ("Construcció de Contorns"), liderat pel professor Behrokh Khoshnevis de la Universitat del Sud de Califòrnia, pretén revolucionar el sector de la construcció amb el seu colossal impressora 3D capaç de construir una casa sencera de dues plantes en un sol dia. El sistema d'impressió tridimensional seria l'habitual, només que a gran escala, de manera que permetria erigir estructures amb absoluta llibertat i sense la rectitud que implica la construcció convencional.

Pistó de Leonardo Da Vinci en 4K Ultra HD

Imatge
Leonardo da Vinci (Vinci, Toscana, 15 d'abril de 1452 - Amboise, 2 de maig de 1519) fou un artista florentí i un home d'un esperit universal, a la vegada, científic, enginyer, inventor, anatomista, pintor, escultor, arquitecte, urbanista, naturalista, músic, poeta, filòsof i escriptor. 
Avui us presento el pistó que va inventar en resolució 4k Ultra HD, en aquest cas transforma el moviment rotatori en moviment vertical mitjançant uns engranatges, just al contrari de com ara funcionen els vehicles amb motor com els automòbils.
Clica a Qualitat → 2160p 4K

Neptune Pine, el rellotge veritablement intel·ligent

Imatge
A diferència dels seus altres ‘congèneres’, aquest SmartWatch no necessita estar permanentment connectat al nostre smartphone per funcionar al màxim, podent gaudir de connexió directa a la Xarxa de xarxes. Rellotges ‘intel·ligents’ com el Galaxy Gear de Samsung, I’m Watch, ToQ o Pebble necessiten connectar-se a Internet a través del nostre smartphone i sincronitzar-se amb ell per treure el màxim partit a les seves funcionalitats. Aquesta és, doncs, una intel·ligència a mitges, dependent d’un altre dispositiu.