dijous, 30 de gener de 2014

Començem a construir la nostra Hèlix Solar!

Amb alguns alumnes hem anat al taller i ja hem començat a construir l'Hèlix Solar!
Voleu saber com us pot quedar? Aquí en teniu un exemple fet en 3D!
Ànims!

divendres, 24 de gener de 2014

Samsung confia en la Ultra Alta Definició i en les pantalles corbes per als seus televisors

Segons indica Samsung, les pantalles corbes ofereixen una experiència envoltant. 

 Televisor corb UHD de la sèrie U9000

Samsung ha presentat en el CES de Las Vegas la seva nova gamma de televisors, la primera onada del que promet ser tot un mar de llançaments al llarg d’aquest 2014. La línia que segueixen és la continuista respecte a l’any passat, en el sentit que en el 2013 la sud-coreana va mostrar al món els seus primers televisors UHD (Ultra Alta Definició per les sigles en anglès, terme que inclou les definicions gràfiques 4K i 8K) i el seu primer televisor corb. 

divendres, 10 de gener de 2014

StrongVolt - El carregador solar més avançat

StrongVolt’s SunTrack Technology manté els teus dispositius iPhone, iPad i Android carregats quan altres carregadors no ho fan. És lleuger i fàcil d'utilitzar. 

Utilitzar el carregador Solar StrongVolt és molt fàcil. Només cal que triïs amb el selector quin dispositius vols carregar i s'encarregarà de subministrar el voltatge necessari en cada cas, ja sigui per un iPhone, un Android, una Tablet, un iPad o qualsevol dispositiu que es pugui carregar mitjançant per USB. Ara cal connectar el carregador al nostre dispositiu i finalment esperar que la llum del Sol el carregui. 


Clica a sota per veure el video de presentació.