Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2013

Revolights. Entra a la revolució de les llums

Imatge
El sistema d'iluminació Revolights és un nou sistema d'iluminació per a les bicicletes que revolucionarà el pensament actual d'aquests dispositius. Es tracta de dos perfils de llums LED en forma d'anell (blanques davant, vermelles al darrera) que es munta directament a la llanta de la roda (just a sota dels frens) utilitzant una sèrie de clips específics per la llanta. L'alimentació està subministrada mitjançant un cable que es conecta a un concentrador incorporat a continuació de les llums. La bateria de polímer lithium-on està a continuació de les llum i assegurada amb un clip especial, es pot carregar per USB. A la forquilla hi ha un iman per proporcionar la informació de la  velocitat i l'orientació als anells.
Les Revolights en funcionament en una bicicleta de carretera

Memoto: Càmera per enregistrar tot el que passa durant el dia

Imatge
Es tracta d'un conjunt de càmera automàtica i aplicació que t'ofereix la possibilitat de cercar i compartir memòries fotogràfiques, és a dir, enregistra en imatges tot el que fas durant el dia. 
Recorda cada moment
T'has plantejat mai com oblides les coses que et passen el dia a dia? Molts moments especials i fantàstics s'esborren de la nostra memòria amb el temps i tenim la sensació que la vida simplement passa massa ràpid i no tenim temps per aturar-nos per valorar aquestes estones.  Des de Memoto han trobat la manera de poder recordar millor les nostres vides i disfrutar del present mentres passa.

Prototips 3D de la carcassa en diferents colors.