Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2011

Western Digital Age

En aquest vídeo fet per Western Digital, es pot veure l'estat actual de la informació al món!

Els dispositius d'entrada i sortida

Els dispositius d'entrada són aquells que han estat construïts per enviar informació cap a l'ordinador, com ara lletres, accions, comandes, imatges, moviments, ...Els dispositius de sortida són aquells dispositius que han estat construïts per enviar informació cap a fora de l'ordinador, com ara imatges, senyals, documents, sons, ...Els dispositius d'entrada / sortida són aquells dispositius que han estat construïts per enviar informació cap a l'ordinador i alhora enviar informació cap a fora de l'ordinador, com ara la pantalla tàctil, les impressores multifunció,...

Google "Do a barrel roll"

Imatge
"Do a barrel roll" és l'últim enginy de Google. Has provat d'escriure la frase al buscador? Fes la prova, és molt fàcil: entra a www.google.com i escriu en el requadre de cerca "Do a barrel roll". Segurament abans que acabis d'escriure la frase, l'efecte màgic ja haurà sorgit efecte i la teva pantalla estarà donant voltes davant dels teus ulls. Per a que serveis això? Per a res, però si més no és curiós.

Aquesta frase es va fer famosa als anys 90 gracies al joc de Nintendo 64 "Star Fox" en el que el protagonista deia "Do a Barrel Roll" per a fer un gir de 360º amb la seva nau espacial. Comuntment aquesta frase s'utilitza per fer saber que s'ha de realitzar un canvi brusc.