Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2011

Instal·lació de les memòries RAM

Les plaques base, gaudeixen d'una varietat diferent de sòcols per posar memòries RAM, no és el mateix posar la memòria en el primer sòcol, que en el segon o el tercer.
Per tant en aquesta animació veuràs quina és la millor forma d'instal·lar-les a la placa.


Els mòduls de Memòria RAM

La memòria RAM (Random Access Memory - Memòria d'Accés Aleatori), s'utilitza en els ordinadors per transferir la informació provinent dels discs durs (més lents), cap al processador i els programes.
Durant la història de la informàtica hi han hagut molts mòduls de memòria RAM diferent, en aquesta animació en pots veure uns exemples dels que s'han utilitzat al llarg dels temps.

La Placa Base

Imatge
En aquest animació pots veure les parts principals de la placa base Nvidia nForce 780i, com ara el NorthBridge, el SouthBridge, els slots del microprocessador, la memòria RAM, els ports PCI, PCI-Express, les connexions per a disc dur i el panell posterior amb les connexions d'audio,...

Els components de l'ordinador

Imatge
Segurament ja saps com és un ordinador, la seva torre i la resta de perifèrics, però potser no saps quins components hi ha dins de la carcassa. En aquesta animació veuràs per exemple el processador, la placa base, el dissipador, la targeta gràfica, la font d'alimentació,...

Una avaria deixa sense internet milions d'usuaris de Blackberry a Europa, el Pròxim Orient, l'Àfrica i l'Índia

Imatge
Els usuaris de Blackberry hauran notat aquest dilluns una activitat inferior als seus telèfons. I és que tots els serveis que passen pels servidors de la companyia canadenca RIM (correu electrònic, missatgeria, web) han experimentat problemes des de poc després de les 11 del matí.


"Estem treballant per resoldre una incidència que afecta ara mateix alguns usuaris de smartphones BlackBerry a EMEA (Europa, Pròxim Orient i Àfrica). També a l'Índia. Estem investigant i demanem disculpes als nostres clients per les molèsties ocasionades mentre resolem la incidència", ha assegurat l'empresa en un breu comunicat.

L'avaria és general per a totes les operadores de telefonia, perquè el problema radica en els servidors del fabricant canadenc que donen servei als tres mercats. Els serveis afectats són aquells que passen pels seus servidors, és a dir, tant la recepció de correus electrònics com la navegació i la missatgeria, que, en el millor dels casos, funcionen amb gran len…